Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Voorjaarstrends herenkapsels 2023

Voorjaarstrends herenkapsels 2023

Vaak wordt gedacht dat herenkapsels niet zo trendgevoelig zijn. Maar niets is minder waar. De moderne man weet als geen ander dat ook zijn kapsel mee gaat met de mode. Wij hebben daarom een aantal gave trends gespot voor dit voorjaar. Wat wordt jouw favoriet? Lees maar snel verder & find out!

LEKKER KORT

We beginnen met een klassieker onder de korte mannenkapsels: de crew cut. Dit korte koppie is een veelzijdige haarstijl die op verschillende manieren kan worden gedragen. Of wat dacht je van de buzz cut? Beter bekend als gemillimeterd haar. Dit is een zeer kort en klassiek kapsel. Eigenlijk zijn er weinig kapsels zo eenvoudig en tóch zo stijlvol als de buzz cut. Ook een goede optie voor dunner wordend haar trouwens! Wat ook een gave coupe is: de textured crop. Een textured crop is een kapsel met korter, gestructureerd haar bovenop en een langere zij- en achterkant. Als jij golvend of krullend haar hebt, dan is dit dé kapseltrend voor jou!

BUZZ CUT

BUZZ CUT

TEXTURED CROP

Een tikkeltje langer

De fringe is een kapsel waarbij het haar naar voren gekamd is en over het voorhoofd valt. De fringe valt bij iedereen anders en is daarom uniek. Wel zo leuk toch, een beetje je eigen stijl? Mocht je op zoek zijn naar een wat natuurlijkere, stoere look, dan is de bro flow iets voor jou! Dit is een halflang kapsel dat eruitziet alsof de wind je haar heeft gestyled. Wat ook tof is aan dit halflange herenkapsel is dat het bijna voor elk haartype werkt: van steil tot krullend haar. Heb je jouw kapsel nog niet gevonden? Denk dan eens na over een taper. Hier bestaan talloze variaties op, maar de meest populaire is toch wel de taper fade. De naam doet het al vermoeden, het is een combinatie van twee stijlen: een taper en de fade. Over het algemeen heeft deze coupe kort tot halflang haar bovenop, waarbij het onderste gedeelte van de zij- en achterkant kortgeschoren is.

THE FRINGE

BROW FLOW

TAPER FADE

Long hair, don’t care!

Voor mannen met lange lokken hebben we ook een aantal coole voorjaarstrends gespot. Want wat dacht je van een mooi kapsel op schouderlengte? Zo’n kapsel werkt bij mannen die goed natuurlijk haar hebben. Verder houden we het simpel: gebruik een klein beetje pommade of gel op droog haar om het haar in vorm te brengen en je bent klaar voor de dag! Liever een zijscheiding? Dat kan ook perfect met lang haar. Echt een tijdloze klassieker, wat ons betreft! Om deze look te stylen breng je een kleine hoeveelheid the Hero van SebMan aan op vochtig haar. Dit is een re-workable liquid gel. Kam het dan op zijn plaats en laat het natuurlijk drogen. Als je haar droog is, kan je een borstel of je vingers gebruiken om het kapsel te ‘finetunen’.

Last but not least hebben we nog 1 heren kapseltrend voor je: draag je langere haar strak naar achteren! Voor dit kapsel kam je jouw haar naar achteren en stop je het achter je oren. Gebruik vervolgens the Hero van SebMan en wat haarspray voor een glanzende look.

SCHOUDERLENGTE

ZIJSCHEIDING

STRAK NAAR ACHTEREN