Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken
Ehair

Kids

Ehair

Ehair,
we cut image

De jeugd van tegenwoordig gaat natuurlijk minstens net zo hip over straat als volwassenen. Wij adviseren graag over leuke kinderkapsels, die ook nog eens makkelijk in model te krijgen zijn. Maar we knippen natuurlijk ook de gaafste kapsels voor tieners. Want juist in die levensfase kan een flinke dosis zelfvertrouwen door een goed geknipt kapsel heel belangrijk zijn!

Heb jij een zoon of dochter met een uitgesproken smaak of stijl? Dan zorgen wij  voor een authentiek kapsel, dat perfect bij hem of haar past.

 

Hippe jongenskapsels

Voor een gaaf jongenskapsel putten wij natuurlijk ook uit de herentrends van het moment. Veel herenkapsels zijn uitermate geschikt voor jonge koppies. Dus of je nou voor nonchalante lokken gaat, of voor een strakke coupe, wij zorgen voor een kapsel waar jouw zoon zelf goed mee uit de voeten kan.

Jouw zoon – dreumes, peuter, kleuter, puber of tiener – is er één uit duizenden. En dat mag best weerspiegeld worden in zijn kapsel. Van eigenwijze koppies tot aan stoere kerels, we cut image.

 

Afspraak boeken

 

meiden met mooie haren

Is jouw dochter een meisjes-meisje? Een stoere meid? Een hipster in de dop? Voor elke type is er een geschikt kapsel. Geen mens is hetzelfde, dus waarom zou je niet kiezen voor een kapsel dat jouw persoonlijkheid feilloos omlijst?

Wij houden rekening met het karakter van jouw dochter: staat ze graag uren voor de spiegel, of wil ze juist met zo min mogelijk handelingen goed voor de dag komen? Wij zorgen niet alleen voor het kapsel dat daarbij past, maar geven ook de juiste tips voor thuis mee. Zo zit haar haar elke dag alsof ze zo van de kapper komt.

Ehair stylisten kennen de laatste trends en passen de juiste technieken toe om hét kapsel voor jouw dochter te creëren, van de eerste knipbeurt van je koter tot aan haar mooie tienerkapsel. Hoe fijn is dat, één kapsalon in Hengelo, voor het hele gezin.

 

Afspraak boeken