Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken
Ehair

Behandelingen

Ehair

Ehair,
we cut image

Je vindt Ehair sinds 1992 aan de Drienerstraat 22 in Hengelo. Een kapsalon voor het hele gezin. Persoonlijke aandacht, service en advies zijn naast kwaliteit en creativiteit onze speerpunten. Bij Ehair sta jij als klant centraal. De salon is als het ware een verlengde van je huiskamer. Een plek waar je je op je gemak voelt en waar je tijdens je behandeling geniet van lekkere koffie, cappuccino en thee, een tijdschrift of iPad.

Ehair is er voor iedereen, daarom hanteren we prijsdifferentiatie op drie niveau’s Stylist – Topstylist – Master Stylist. Dat zie je terug in onze prijslijsten.

We werken voornamelijk op afspraak maar dinsdag, woensdag en donderdag kun je ook zonder afspraak binnen lopen. Uiteraard gaan gemaakte afspraken voor, dus wil je verzekerd zijn van een plekje in de stoel, plan het vooral in.

We doen graag iets extra’s voor trouwe klanten. Bij iedere behandeling spaar je haarpunten die op je persoonlijke E-card worden bijgeschreven. Deze wissel je in voor kortingen op producten of behandelingen.

Your hair, we care
Wassen, knippen, drogen en in model föhnen kunnen wij natuurlijk als de beste. Ga jij voor kleur of voor extensions, dan zijn er tal van mogelijkheden. Kom gerust eens langs voor vrijblijvend advies. Afhankelijk van je wensen, jouw persoonlijkheid, jouw haarconditie, de hoeveelheid tijd die je ’s ochtends aan het stylen wilt besteden, spreken we uitgebreid de mogelijkheden door. Jouw haar is tenslotte meer dan alleen haar. Het is wie je bent!

 

Bruidskapsels
Is hij op zijn knieën gegaan? Maak ook voor je grote dag gebruik van onze creativiteit. Bruidskapsels vinden we geweldig. We plannen ruim van tevoren een moment om alles met je door te nemen; wat draag je op deze bijzondere dag, welk kapsel heb je in gedachten en hoe is jouw planning op de dag zelf? Vervolgens maken we een proefkapsel voor je, zodat je kunt zien of het in werkelijkheid is zoals je in gedachten hebt.

En de bruidegom? Die start de dag natuurlijk ook in onze stoel. Wij zorgen er wel voor dat je elkaar niet tegenkomt. Hij wordt voorzien van een strakke coupe en dan leggen we hem in de watten met een klassieke scheerbeurt. Met kwast, zeep en mes. Ultieme ontspanning met superglad resultaat!

Your hair, we care

Plan eenvoudig je afspraak online. Wil je persoonlijk advies over de te kiezen behandeling of wil je een kleurbehandeling plannen? Dan staan wij je graag telefonisch te woord: 074 – 291 35 13.