Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Dames hairtrends voorjaar 2023

Dames hairtrends voorjaar 2023

Ben jij ook zo toe aan het voorjaar? Wij wel! Niet alleen omdat we zin hebben in de zon, maar ook omdat het nieuwe seizoen weer veel gave trends met zich meebrengt. Benieuwd naar de musthave kapsels voor het voorjaar van 2023? Lees dan snel verder!

Blondes have more fun

Blond is én blijft ook dit voorjaar favoriet. Maar niet zomaar blond… Kies dit jaar voor Champagne Blond of Strawberry Blond. Net even anders dan anders! Een mooie champagne blonde haarkleur is ideaal als je in het voorjaar je haar weer een beetje wilt oplichten. Lekker subtiel dus! Ga jij liever voor een opvallende kleur? Laat je niet afschrikken door de naam en kies dan voor Strawberry Blond: een half gouden, half koperen balayage. Ook super mooi!

CHAMPAGNE BLOND

STRAWBERRY BLOND

Every blondie needs a brownie by her side

Ben je geen blondtype? Kies dit voorjaar dan voor Cherry Chocolate Brown of kastanjebruin. De naam Cherry Chocolate zegt eigenlijk al genoeg: mooi, diep donkerbruin haar met een duidelijke rode gloed. Wij zijn fan! Vind je dit een beetje too much? Dan is kastanjebruin jouw beste vriend. Wat ons betreft de perfecte overgangskleur van de winter naar de zomer!

CHERRY CHOCOLATE BROWN

KASTANJE BRUIN

Bob & Bixie

Nee, dit zijn niet de namen van onze huisdieren. Dit zijn de namen van twee hele leuke voorjaarstrends! De bob is er al, maar dit voorjaar wordt het echt een knaller! Het chique kapsel krijgt een moderne make-over. Wil je ‘m net dat beetje extra geven? Style jouw bob dan met een pony. Helemaal on trend! Van de bixie heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord. Maar knoop deze term goed in je oren, want dit wordt een knaller! Het is een kruising tussen een bob en een pixiekapsel. Het vraagt wat lef, maar oh wat mooi!

BOB

BIXIE

Oude bekenden

Sommige trends blijven net even wat langer hangen. De wet look bijvoorbeeld! Je draagt je haar strak naar achter, gestyled met een product dat doet vermoeden dat jouw haar nog nat is. Een trend die hier haaks op staat is de blow dry look. Goede haarverzorging is in het voorjaar van 2023 het codewoord. En daar hoort een zorgvuldig geföhnd kapsel bij.
Ja, de blow dry is weer helemaal terug. Net als een andere oude bekende: het matje. Maar dan natuurlijk wel in een mooie, chique versie. En in het verlengde hiervan delen we graag een laatste trend met je: de shag. Dit laagjeskapsel zorgt voor een flatterende omlijsting van je gezicht. Super cute!

WET LOOK

MULLET CHIC

BLOW DRY

BLOW DRY

70’S SHAG

Ben jij er klaar voor?

We snappen dat je staat te popelen om één van deze trends in praktijk te brengen. Maak daarom snel een afspraak met één van onze stylisten via www.ehair.nl of 074 291 3513. Laat het voorjaar maar komen!