Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken
Ehair

Heren

Ehair

Ehair,
we cut image

MET OF ZONDER AFSPRAAK

We werken hoofdzakelijk op afspraak maar dinsdag, woensdag en donderdag kun je ook zonder afspraak binnen lopen. Uiteraard gaan gemaakte afspraken voor, dus wil je verzekerd zijn van een plekje in de stoel, plan het vooral in. Want onverrichter zake naar huis, daar heb je geen zin in toch?

Afspraak boeken

 

Knippen

Ben jij op zoek naar een herenkapper in Hengelo, stop dan met zoeken. Bij Ehair krijg je als man de aandacht en het vakmanschap dat je verdient. Net als vroeger bij de barbier, maar dan met de kennis van trends en technieken van nu.

 

Scheren

Voor het scheren, knippen en onderhouden van baard en snor kun je gewoon bij ons terecht. Hoe fijn is dat? Plan een dubbele afspraak, dan ben je in één keer klaar en good to go.

We scheren nog ouderwets met een mes en zeep, trimmen en verzorgen je baard en ook je snor is bij ons in goede handen.

Alle high-tech scheerapparaten met massererende knoppen, peperdure scheermesjes en de grote variëteit in scheergel ten spijt, het beste scheerresultaat krijg je toch nog echt met een klassiek mes, scheerzeep en een scheerkwast. Daarnaast is het ook een fijn moment voor jezelf. Geen smartphone, geen gezelschap of hectiek. Nee, een man die zich scheert, laat je met rust.

 

HAAR- EN BAARDVERZORGING

Of het nou om je kapsel gaat of om je baard, je kunt niet zonder goede producten. Daarom hebben wij voor beiden de fijnste producten in huis van uitsluitend A-merken: K.MEN, Redken Brews en SEB MAN. En zit jouw favoriet er niet tussen? Dan bestellen we dat gewoon voor je.

 

Afspraak boeken