Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Let´s get ready for summer

Let´s get ready for summer

Heb jij al vakantieplannen? Zodra je die vraag hoort, komen de herinneringen meteen naar boven. Zon, zee en strand. De zomer is een heerlijk seizoen, maar jouw haar vindt het minder heerlijk.

Tijdens deze warme maanden krijgt het heel wat te verduren. Zonnestralen, chloor en zeewater beschadigen je haar. Extra belangrijk dus om het juist nu goed te beschermen en te verzorgen. Maar hoe doe je dat?

Bescherming

  1. Drink voldoende water. Warmte en zout halen het vocht uit je haar. Drink daarom minimaal 2 liter per dag.
  2. Vermijd de zon tussen 12:00 en 15:00 uur. Dat klinkt je vast bekend in de oren. Lukt dit niet? Draag dan een leuke hoed, een pet of een mooi sjaaltje om je haar te beschermen. Het maakt je outfit ook nog eens helemaal af.
  3. Heb je lang haar? Draag het in een knot of vlecht. Kies dan ook voor het invisibobble elastiek om knikken, bobbels en/of striemen in je haar te voorkomen. De uiteinden van dit elastiek bestaan niet uit metaal. Dat metalen deeltje kan jouw haar makkelijk breken.
  4. Spoel je haar vóór en na het zwemmen met kraanwater. Jouw lokken houden niet van chloor en zout.

Verzorging

Veel dames kiezen in deze tijd van het jaar voor een lichtere haarkleur of high lights. Licht haar is gevoeliger voor de zon dan donker haar. Zorg daarom voor de juiste verzorging. Dit kan in onze salon met de K18 herstelbehandeling van Kevin Murphy. Na de behandeling föhnen we jouw haar en je krijgt een haarmasker mee voor thuis.

Extra verzorging voor krullen

Heb je krullen? Wees dan extra lief voor ze in de zomer. Geef ze de aandacht die ze nodig hebben. Krullen worden droger door de warmte. Met onze nieuwste producten van Kevin.Murphy voorkom je dat jouw bos met krullen verandert in een grote pluisbos. De shampoo (Killer.Curls Wash), conditioner (Killer.Curls Rinse) en leave-in crème (Killer.Twirls) zijn hydraterend en voedend. Ze geven het haar kracht en zorgen voor natuurlijke curls. Jouw haar krijgt de perfecte shine en pluishaar is verleden tijd.

Verwen je haar

Geen blond haar en geen krullen? No worries. We hebben van Kevin.Murphy, Morrocanoil, Eleven en Alter Ego voor ieder haartype een fijn product. Gebruik naast je dagelijkse verzorgingsproducten ook een beetje olie. Hierdoor gaat je haar extra glanzen. Voor nog meer voeding en hydratatie geef je je haar wekelijks een verwenmomentje met een haarmasker.

Nu je dit weet ben je helemaal ready voor de zomer. Geen zorgen meer over jouw haar. Heb je nog wel zorgen over die koffer die weer nét niet dicht past? Dat is niet nodig. We hebben handige reissets en hele fijne miniproducten.

Nu kun je met een gerust hart op vakantie. Genieten van zon, zee en het strand.
En van jouw goed beschermde haar. Fijne vakantie! ☀️