Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken
Ehair

Beauty

Ehair

Ehair,
we cut image

Beauty by Ehair

Jouw ‘image’ omvat veel meer dan alleen een mooi kapsel. Daarom zorgen wij voor de finishing touch met een aantal kleine beautybehandelingen:

 • Uitgebreide wasmassage
  15 Minuten lang masseren wij jouw hoofdhuid. Door stimulatie van de kleinere bloedvaatjes stimuleren we de doorbloeding en ontspant je hoofdhuid volledig. Tijdens de massage worden dode opperhuidcellen losgemaakt en verwijderd. En jij? Je was nog nooit zó zen bij de kapper.

 

 • Shellac
  Een unieke lakbehandeling voor je nagels: minimaal 2 weken perfect gelakte nagels. Mooie nagels zonder slijtage of beschadigde randjes en dat met een glans waar je u tegen zegt!

 

 • Wenkbrauwen epileren
  Mooie, gelijkmatige wenkbrauwen geven jouw gezicht extra karakter. Wij brengen ze met pincet of met een katoenen draadje mooi in model. Combineer het eventueel met jouw knip- of kleurbehandeling. Je bent er dan toch en je gaat als nieuw de deur uit!

 

 • Wenkbrauwen/wimpers verven
  Jouw wenkbrauwen en wimpers zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht. Door ze te verven accentueer je ze en komt jouw gezicht nog meer tot z’n recht. Natuurlijk houden we rekening met je huidige haarkleur. Zo is het volledig in harmonie en komen zowel je gezicht als jouw kapsel het mooist uit.

Verwen jezelf eens en plan direct je beautybehandeling in via:

074 – 291 35 13.