Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken
Ehair

Dames

Ehair

Ehair,
we cut image

Je  vindt Ehair sinds 1992 aan de Drienerstraat 22 in Hengelo. Een kapsalon voor het hele gezin. Persoonlijke aandacht, service en advies zijn naast kwaliteit en creativiteit onze speerpunten. Bij Ehair sta jij als klant centraal. De salon is als het ware een verlengde van je huiskamer. Een plek waar je je op je gemak voelt en waar je tijdens je behandeling geniet van lekkere koffie en thee, een tijdschrift of iPad.

Ehair is er voor iedereen, daarom hanteren we prijsdifferentiatie op drie niveau’s Stylist – Topstylist – Master Stylist.

 

Knippen 

Er kan tegenwoordig van alles met haar, maar feit is: alles valt of staat met een goed geknipte coupe. Natuurlijk willen we eerst weten wat jouw wensen zijn en hoe jouw droomkapsel eruit ziet, maar ook hoeveel tijd je bijvoorbeeld ‘s ochtends aan je haar wilt besteden. Daarnaast kijken we naar je gezichtsvorm. Hoe komt die het beste tot z’n recht? Pas als we daar samen uit zijn, dán gaan we aan de slag!

 

Kleuren

Omdat we op kleurgebied alleen voor het allerbeste gaan, kiezen we voor diverse merken haarkleuring. Allemaal van topkwaliteit! Er zijn veel verschillende haartypes en wij kiezen die kleurmethode die het best bij jouw haartype past.

Sebastian/Cellophanes

De 1e semi permanente kleurglans behandeling. Peroxide- en ammoniakvrije kleurglans-complex voor alle haartypen. Revolutionaire formules met verfstoffen uit voedingsmiddelen die zich aan het haar hechten en levendigheid insluiten. Elk haar wordt verlicht met een transparante kleur die minimaal tot 4 weken aanhoudt.

Sassoon/Chromatology

Eeen compacte, permanente kleurlijn, met unieke mengmogelijkheden om geraffineerde, gepersonaliseerde resultaten te creëren. De crème gel formules zorgen voor langdurige vezeldiepe, iriserende kleurresultaten.

Alter Ego

Technofruit color is een permanente/semi permanente haarkleuringscreme rijk aan Garcinia Mangosteen dat garant staat voor prachtige kleurresultaten. De kleurpigmenten worden heel precies over de haarstructuur verdeeld en geven zo een egale, intensieve kleuring met een prima grijsdekking.

 

Benieuwd welke kleur en welk merk het beste bij jouw haar past? Plan een afspraak in met één van onze hairstylisten.

 

Afspraak boeken