Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Verzorging van je haar in het najaar

Verzorging van je haar in het najaar

Het koude en gure weer vraagt om extra verzorging. Voor je lijf, voor je huid én natuurlijk ook voor je haar! Want ook je haar krijgt dit seizoen veel te verduren. Wil jij weten hoe je jouw lokken dit seizoen de juiste liefde kunt geven? Lees dan onze tips!

Een mooie, gezonde haardos begint natuurlijk bij regelmatig knippen. Zo geef je dode puntjes geen kans, houd je je model er goed in en daarmee ziet je haar er automatisch al een stuk beter uit. Tip: via onze website plan je heel gemakkelijk online een afspraak voor je knipbeurt bij onze kapsalon in Hengelo in.

Dagelijkse routine

Voor je dagelijks routine adviseren we je een goede shampoo en conditioner. Er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar, dus welke kies je dan?! Laat ons je haar eens bekijken, dan kunnen wij je het beste adviseren. Zo heeft haar dat beschadigd is door kleuren een heel ander product nodig dan een volle bos krullen of haar dat snel vet wordt. Maatwerk is hierin dus erg belangrijk. Maak dus gebruik van onze kennis van de producten, dan weet je zeker dat je er optimaal profijt van hebt.

Treat yourself!

Iets wat je thuis heel gemakkelijk kunt doen, is je haar wekelijks een flinke oppepper geven met een treatment. Dit is een lekker momentje voor jezelf, eventueel te combineren met een wekelijks gezichtsmasker of een uurtje chillen in bad. Een treatment zorgt ervoor dat je haar goed gevoed wordt. Hello glanzende, gezonde lokken!

Tips tegen pluishaar

Een fenomeen dat in het najaar altijd zijn intrede doet: pluishaar! Bijna iedereen heeft hier last van, maar… wij hebben de oplossing voor je! Door het aanbrengen van een beetje olie in handdoek droog haar geef je pluis geen kans. Ook is het verstandig om na het wassen niet heel hard met een handdoek over je hoofd te wrijven om je haar te drogen. Zachtjes deppen en je haar in een handdoek draaien om langzaam te laten drogen is stukken beter.

Bescherm je haar

Om ervoor te zorgen dat je haar ook na het föhnen of stylen gezond blijft, is het verstandig om een beschermende spray of lotion te gebruiken. Wij hebben dit soort producten vanzelfsprekend voor je in huis, dus hier adviseren we je tijdens je volgende knipbeurt graag over. Je zult echt merken dat door het gebruik van een hittebeschermer de kwaliteit van je haar beter blijft.