Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Summerproof hair dankzij de Arganikare Tropical Collection!

Summerproof hair dankzij de Arganikare Tropical Collection!

De zomervakantie staat voor de deur. Dit is dé tijd van het haar om optimaal te genieten van zon, zee en het fijne buitenleven. Dat we onze huid moeten beschermen tegen invloeden van buitenaf weten we allemaal. Maar wist je dat dit ook voor je haar geldt? Tijdens de zomer heeft je haar veel te verduren. Niet alleen door de zon, maar vergeet het chloor van het zwembad en het zoute zeewater niet.

Deze extreme invloeden maken dat je haar in dit fijne jaargetijde nét even wat meer liefde nodig heeft. Hydratatie en bescherming om precies te zijn. En laat de nieuwe Arganikare Tropical Collection van Alter Ego Italy daar nou perfect voor zijn!

Voor, tijdens en ná het zonnen

Deze lijn producten beschermt, reinigt en verzorgt jouw mooie lokken tegen de schade van de zon. De Arganikare Tropical Collection bestaat uit producten voor vóór, tijdens en na het zonnen. Een échte complete lijn dus! Het geeft een constante verzorging en voorkomt droog haar en dofheid dankzij de innovatieve natuurlijke formule zonder parabenen en kleurstoffen.

Tropische geuren

Naast het feit dat de Arganikare Tropical Collection van Alter Ego Italy jouw haar optimaal beschermt, ruikt het ook nog eens ontzettend lekker. De onweerstaanbare exotische geuren geven je direct een zomergevoel! De heerlijke mix van oliën uit ananas, papaja, kokosnoot en avocado ruikt heerlijk en doet echt wat het moet doen: beschermen en verzorgen.

Advies op maat

Wil je meer weten over deze nieuwe lijn producten? Dat snappen we, want ze zijn écht onweerstaanbaar! We vertellen je er graag meer over in onze kapsalon in de Drienerstraat in Hengelo. Afhankelijk van de conditie van jouw haar én je vakantieplannen weten wij als geen ander welk product het beste bij je past. Laat de zomer maar komen!