Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Stijlvol het najaar in met Ehair

Stijlvol het najaar in met Ehair

Het najaar is begonnen! De hoogste tijd om je mee te nemen in de laatste trends voor dit mooie seizoen. Want zeg nou zelf: hoe leuk is het om met de seizoenen mee te bewegen. Niet alleen met je garderobe, maar zéker ook met je kapsel!

De haartrends van dit moment

Wij laten ons graag inspireren door de trends op de catwalk. Niet om een op een over te nemen, maar wel om te vertalen naar een draagbare versie voor het dagelijks leven.
Zo is de jaren ’70 look helemaal terug van weggeweest, met de zogenaamde chunky bangs. Een andere trend is de funky coup. Lekker vlot, lekker speels. Wij worden hier heel vrolijk van.

We spoelen even vooruit en komen aan bij een trend die we kennen uit de jaren’ 90: de bob! Ook in het modebeeld is dit tijdperk weer helemaal terug, dus hoe leuk is het dat je je kapsel hier nu mee kunt matchen!

Je haar vast dragen: ook dat is dit najaar helemaal hot! Bijvoorbeeld met een paardenstaart. Maar dan wel een sexy & verzorgde paardenstaart.
Zo eentje waar je je ook mee op een feestje kunt vertonen! Lekker praktisch en toch stijlvol. Liever een knot? Ook dan ben je helemaal on trend. We noemen het dan wel een slick bun.

Weer zo’n chique haarstijl die perfect is voor als je nog net even niet je haar wil wassen. Ja, dit is een trend waar wij wel blij van worden!

Kleurtrends najaar/winter 2022

Durf jij dit najaar kleur te bekennen? Wij adviseren je graag over de perfecte kleur voor jou! En ook hierbij inspireren de trends van dit seizoen enorm.

Heb je onze Daphne bijvoorbeeld gezien, met haar gave rode coupe? Amazing!

Een andere haarkleur trend voor dit najaar heet money piece. Dit is een kleurtechniek waarbij we alleen de contouren van het haar oplichten. Ook ontzettend gaaf!

En uiteraard zijn mooie natuurlijke bruin en bruinblonde tinten ook helemaal van nu. Eigenlijk zoals ieder najaar. Hiermee zit je dus altijd goed!