Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Nieuw jaar, nieuw haar: de haartrends voor 2020

Nieuw jaar, nieuw haar: de haartrends voor 2020

Een nieuw jaar brengt ook altijd nieuwe haartrends met zich mee. Daar worden wij heel blij van, want dit geeft ons inspiratie om jouw look nóg gaver te maken. Benieuwd naar de trends voor 2020? We hebben er een aantal voor je op een rij gezet!

Messy hair

We kennen ze al een tijdje, maar ook in 2020 is de knot nog steeds helemaal in. Dit jaar staat in het teken van de rommelige knotjes. Makkelijk toch? Scheelt je een hoop tijd als je ’s morgens voor de spiegel staat! Het is dit jaar sowieso geoorloofd om iets minder netjes te zijn. Heb je een hele bos krullen? Go wild & show it off. Een beetje over the top is prima. Leuk, toch?

Bob jij of bob ik?

De bob is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Of beter gezegd: het haarbeeld! Van lange bob tot de pittige korte variant: wij houden van deze trend. Dus voor een dergelijke metamorfose ben je bij onze kapsalon in Hengelo aan het juiste adres. Onze eigen Daphne knipte laatst nog een mooie lange variant. Dit wil jij toch ook? 😉

Wetlook

Kort en strak gestyled haar komt voor de dames dit voorjaar weer helemaal terug. Zelfs de wetlook lijkt haar intrede weer te doen. Wij weten zelf nog niet zo goed wat we van die wetlook moeten vinden, maar het is een trend dus we melden hem toch even…

Mannenpraat

Ook voor heren zijn er in 2020 een aantal trends te ontdekken. Zo valt op dat herenkapsels langer worden. Het klassieke kort aan de zijkant, langer aan de bovenkant is natuurlijk een blijvertje. Maar de meer creatievere kapsels komen in de mode. Geïnspireerd door de looks van de jaren ’60, ’70 en ’80, maar dan met een moderne twist. Durf jij het aan?

Create your own style!

Trends zijn natuurlijk superleuk om te volgen. Je krijgt er inspiratie van en kunt er je eigen draai aan geven. Vooral dat laatste vinden wij erg belangrijk. Kies altijd voor een variant die past bij jouw stijl, haartype en wensen. Ben je een makkelijk type, dan heb je natuurlijk geen zin om uren te staan föhnen. Laat je dus vooral inspireren door de nieuwe trends, maar create – samen met onze stylisten – je eigen look!

Afspraak maken?

Wil jij je haar 2020-proofmaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt heel gemakkelijk online een afspraak inplannen via Barberbooking. Wij zorgen ervoor dat de koffie voor je klaarstaat. Tot snel!