Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Najaarstrends 2020 voor dames & heren

Najaarstrends 2020 voor dames & heren

De dagen worden korter, de blaadjes beginnen te vallen… we kunnen er echt niet meer omheen: het najaar staat voor de deur! Het leuke aan een nieuw seizoen is natuurlijk een hele reeks nieuwe haartrends. We hebben de najaarstrends 2020 voor dames en heren voor je op een rijtje gezet. Wil jij weten wat de haartrends voor dit najaar zijn? Lees dan snel verder!

Natuurlijke kleuren

Dames opgelet: wil jij dit najaar helemaal on trend zijn? Kies dan voor een subtiele kleuring! Vooral natuurlijke tinten als karamel, cappuccino en kaneelbruin, maar ook rosé gold zijn helemaal in. Vooral als je deze kleuren als highlights of balayage laat zetten. Dus een mooie natuurlijke overgang van de kleuren. Deze kleuringen zijn super hip in lob- en bobkapsels, maar ook kapsels met een pony.

Hello natural beauty! Wil je weten welke kleur het beste bij jouw huidtint past? Laat je adviseren in onze salon. Want een trend is leuk, maar kies dan wel voor een variant die je écht laat stralen!

Najaarstrends kapsels heren

Ook voor mannen zijn er dit najaar weer een aantal opvallende trends. Zo is halflang haar nog steeds helemaal hot. Vooral al het haar op één lengte is geknipt, vallend op de kaak of zelfs langer! En ja, dan kun je het natuurlijk ook af en toe lekker in een manbun dragen: een knotje dus. Het is nog steeds mode, dus waarom niet! Ben je niet zo van het lange haar? Ook dan hebben we een leuke najaarstrend voor je: opgeschoren kapsels, de fade cut en fauxhawk zijn helemaal najaarsproof! In combinatie met een baard ben je met deze look helemaal klaar voor de herfst en winter van 2020.

Back to the eighties!

Een kort kapsel met een knipoog naar de jaren ’80: jij steelt er dit najaar de show mee! Net als met de pixie cut! Het leuke van de eighties trend: het is er eentje voor dames én heren. Want voor heren komt kleuren weer helemaal in de mode. En schrik niet: blond wordt hierin de trend. Misschien denk je hierbij aan David Bowie of Rod Steward… Helemaal goed! Natuurlijk wel in een eigentijds jasje, maar blond is echt the way to go dit najaar!


De laatste najaarstrends in jouw haar? Kom dan langs bij Ehair de kapper in Hengelo.