Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Najaarstrends 2019

Najaarstrends 2019

Niet alleen in modeland wisselen de trends ieder seizoen. Ook in de haarmode geldt: een nieuw seizoen, een nieuwe look! Wij vertellen je graag wat dit najaar de trends zijn. Rechtstreeks vanaf de catwalk, zo door naar onze salon in Hengelo. En dit seizoen kent een verrassende wending, want… de pony is terug!

She bangs!

Ja, om maar direct met de deur in huis te vallen: de pony is inderdaad terug van weggeweest. De pony domineert op dit moment de catwalks, maar deze trend is ontstaan in de jaren ’60. Natuurlijk knippen wij de pony op een eigentijdse manier en vooral ook: op een manier die past bij je haar én de vorm van je gezicht. Klinkt goed? Plan dan snel een afspraak in voor een knipbeurt, want met deze relatief simpele ingreep kun je je look compleet veranderen.

Andere najaarstrends

Er is nog een oude bekende terug van weggeweest: de trend ‘big hair’! Veel volume en zelfs getoupeerd haar: het kan allemaal dit najaar. Ook de échte krul mag er weer zijn. Hoe groter en wilder, des te beter. Dit type kapsel creëer je aan de ene kant door een combinatie van de juiste kniptechnieken en het gebruik van de juiste producten.

En laten wij dat nou net allebei voor je kunnen regelen: we knippen je haar namelijk zo dat het perfect valt en met onze professionele stylingproducten voor thuis heb je je kapsel iedere ochtend zó in model. Want trends zijn leuk, maar gemak… nog leuker!

Paardenstaart

Ook een fijne trend in het kader van gemak: de paardenstaart. Dit is eigenlijk een contante factor in de haartrends en dus zien we de paardenstaart ook dit najaar weer terug in de lookbooks. Een wat spannendere variant op deze trend is de vlecht, die ook deze herfst niet mag ontbreken.

Wij leren je trouwens graag hoe je je haar op een originele manier kunt vlechten. Vraag je stylist dus gerust om advies.

Kleur bekennen

Wat kleuren betreft is het deze herfst en winter vooral de natural look die je veel tegen gaat komen. De balayage is nog steeds niet weg te denken uit het straatbeeld. Goed nieuws, want we love it! Kies deze herfst voor natuurlijke overgangen, maar kies vooral wat goed bij je gelaatskleur, ogen en de rest van je stijl past.

Want wat de trends ook zijn: gewoon lekker jezelf zijn, dat is natuurlijk het beste fashionstatement!