Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Moroccanoil body

Moroccanoil body

De haarverzorgingslijn van Moroccanoil zijn al jarenlang favoriet bij velen. Maar wist je dat er nu ook een hele mooie lijn met body producten van dit mooie merk is? Zo verzorg je niet alleen je haar, maar nu ook je huid met de huidverzorgingslijn van Moroccanoil. Het wordt zo wel heel makkelijk én lekker om je huid summerproof te maken!

Als je de bekende geur van Moroccanoil eenmaal geroken hebt, dan kan het niet anders dan dat je hier verliefd op wordt. Niet alleen de geur, maar alle ingrediënten van Moroccanoil zijn geïnspireerd op het Mediterrane zeegebied. Dus of het nou zomer of winter is: met Moroccanoil schijnt bij jou in de badkamer altijd de zon!

Boost je zelfvertrouwen met Moroccanoil body

Nu het mooier weer is, laat je waarschijnlijk net wat meer huid zien dan in de winter. Blote benen, blote armen, heerlijk! Toch kan het wel even wennen zijn, jezelf weer een beetje blootgeven. Een goed verzorgde huid kan je zelfvertrouwen een flinke boost geven, dus ons advies: smeren maar! En als je dan gaat smeren, dan smeren wij het liefst met een product dat niet alleen heel lekker ruikt, maar vooral ook ontzettend goed werkt. Want naast een heerlijke geur is een voedende werking en hydratatie natuurlijk essentieel.

Oil Collectie – voor de ultieme verzorging

Moroccanoil staat al sinds jaar en dag bekend als hét merk met luxe producten op basis van arganolie. Sterker nog: ze zijn een echte pionier op dit gebied! De oliën bevatten antioxidanten en hydrateren als de beste. Kies jij voor de Pure Argan Oil, Dry Body Oil of de Shimmering Body Oil? Deze maken je doffe huid weer levendig. En speciaal voor de nacht is er het fantastische Night Body Serum. Geloof ons: één keer proberen en je bent verkocht. En dat geldt trouwens ook voor de Intense Hydrating Treatment, een wondermiddel, zelfs voor de meest droge huid.

Fragrance Originale – een zintuigelijke belevenis

Op zoek naar die échte volle Moroccanoil geur? Dan is de Fragrance Originale collectie helemaal jouw ding! Gebruik deze producten en je waant je in een hele relaxte en exotische omgeving. Ook deze lijn bestaat uit een hele reeks mooie producten. Onder de douche waan je je op vakantie met de Soap, Shower Gel of Shower Milk. Met de Body Buff – een heerlijke scrub – heb je gewoon even een wellness-momentje in je eigen badkamer en om het helemaal af te maken smeer je jezelf daarna lekker in met de Body Soufflé, Body Butter of Hand Cream.

Moroccanoil Shampoo & Conditioner

Je merkt, we zijn zó enthousiast over de nieuwe Moroccanoil Body lijn, dat we je bijna vergeten te vertellen over de Shampoo en Conditioner! De shampoo – natuurlijk ook met arganolie – reinigt het haar op milde wijze en zorgt voor een goede hydratatie. Aan de conditioner is naast de olie nog een ander magisch ingredient toegevoegd, namelijk shea butter. Dit zorgt voor extra verzorging en glans. Ook deze Moroccanoil producten zijn heel mild voor je haar en huid en daarom kun je het gewoon dagelijks gebruiken. En geloof ons… dat wíl je ook, want: die geur!