Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Kappersbezoek 2.0

Kappersbezoek 2.0

Yes, we mogen weer! Eindelijk mogen we je weer ontvangen in de salon. Daar zijn we reuze blij mee en aan jullie reacties hebben we gemerkt dat jullie ons ook gemist hebben. Hartverwarmend! Om ervoor te zorgen dat je veilig van je behandeling kunt genieten, werken we volgens een aantal nieuwe regels. Hoe dat werkt en wat dat voor jou betekent, dat lees je hier!

Om veiligheidsredenen is het ontzettend belangrijk dat iedereen doet wat ‘ie kan om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Daarom vragen wij van jou als klant om je aan de volgende regels te houden:

  • Kom in je eentje naar de salon  Alleen minderjarigen of mensen met een beperking mogen een begeleider meenemen. Vergeet je niet dit bij het maken van je afspraak even door te geven? Dan houden we daar rekening mee!
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar Net als je de laatste tijd overal moet doen, dus dat moet lukken toch?!
  • Was je handen direct bij binnenkomst
  • Betaal zoveel mogelijk contactloos
  • Volg de aanwijzingen van het personeel  Wij vertellen je precies wat de bedoeling is en vragen je onze aanwijzingen op te volgen. Alleen zó kunnen we het samen veilig en werkbaar houden!
  • Blijf thuis bij klachten  Heb je gezondheidsklachten? Dan is het zaak dat je thuisblijft. Dus ook een bezoekje aan de kapper zit er, hoe erg je er ook aan toe bent, dan echt even niet in. Dit om het risico op besmetting van anderen te voorkomen. Je bent van harte welkom als je weer beter bent!

Wat doen wij?

Natuurlijk dragen wij ook ons steentje bij om ervoor te zorgen dat je op een veilige manier kunt genieten van je langverwachte knip- of kleurbehandeling.

  • Duidelijke instructies  Wij zorgen ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent bij ons in de salon. De spelregels worden duidelijk uitgelegd en bij vragen staan onze mensen voor je klaar.
  • 1,5 meter afstand  Niet alle stoelen zullen bezet zijn. Dit om ervoor te zorgen dat er minstens 1,5 meter afstand is tussen jou en andere klanten. Ook hebben we op strategische plekken plexiglas geplaatst. Safety first!
  • Hygiëne  Het regelmatig wassen van je handen geldt natuurlijk ook voor onze stylisten. Verder ontsmetten & ventileren we de salon volgens de richtlijnen om te zorgen voor een veilige omgeving voor jou als klant, maar natuurlijk ook voor ons zelf. We hebben immers allemaal hetzelfde belang: niet ziek worden!

We zullen met z’n allen moeten wennen aan deze nieuwe werkwijze, maar samen gaan we ervoor! Met wederzijds begrip, elkaar vriendelijk attenderen op de risico’s en een flinke dosis gezond verstand kunnen we er samen voor zorgen dat iedereen weer lekker naar de kapper kan en wij ons werk weer kunnen uitvoeren.

It’s time to shine, finally!

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen voor een uitleg van onze regels.