Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Happy New Hair!

Happy New Hair!

Wil jij het nieuwe jaar fris starten? Denk dan eens aan een nieuwe look met een nieuwe haarkleur! Onder het motto ‘nieuw jaar, nieuw haar’ hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Want bij het kiezen van een nieuwe kleur komt meer kijken dan je denkt…

Durf!

Ben je nu donker en wil je een compleet andere look? Dan heeft het geen zin om nét een tintje lichter te gaan. Voor het echte metamorfose-effect is het zaak dat je kiest voor een groter verschil. Ga bijvoorbeeld een keer voor rood of juist meer de blonde kant op. Best spannend, maar zo steel je pas echt de show!

Staat dat wel?

Natuurlijk staat knalrood niet iedereen. En dat geldt ook voor blond of bruin. Het is slim om rekening te houden met je huidskleur, kleur ogen, maar bijvoorbeeld ook met de kleur kleding die je vaak draagt. Al deze puzzelstukjes samen vormen het geheel en dus is het slim om al deze aspecten mee te nemen in je zoektocht naar dé perfecte kleur. Dat hoef je niet alleen te doen. Onze stylisten weten exact hoe je de juiste kleur bepaalt. Plan dus gerust een vrijblijvende afspraak, voordat je de grote stap waagt.

Het grote geheel

Vergeet niet dat je na het kleuren van je haar ook rekening moet houden met andere zaken. Je make-up bijvoorbeeld. Want een mooi bruin kapsel met blonde wenkbrauwen, da’s natuurlijk geen gezicht! Zet je wenkies dus nét even wat donkerder aan dan voorheen met je blonde lokken, dan wordt het een natuurlijk en sterker geheel. Maar ook een nieuw montuur op je neus is een goed idee. Why not!

Advies op maat voor het beste resultaat

Onze laatste, maar eigenlijk gewoon de allerbelangrijkste tip is: vraag een specialist om persoonlijk advies. Zoveel mensen, zoveel verschillende soorten haar en dus ook grote verschillen in kleurkeuze, kleurtechniek, merk kleuring én verzorging. Onze specialisten hebben dagelijks te maken met verschillende soorten haar, kennen de effecten van de verschillende merken en welk product het meest geschikt is voor een prachtig eindresultaat waar je lang plezier van hebt. Wij staan te popelen om je te adviseren, dus wat ons betreft mag het nieuwe jaar snel beginnen. Happy new hair!

PS. Wil je na het kleuren optimaal genieten van een langdurig resultaat? De producten van Kevin Murphy zijn hier uitermate geschikt voor. Hoe beter je je haar en dus haarkleur verzorgt, hoe langer en mooier resultaat!