Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Haarverzorging in de winter

Haarverzorging in de winter

We kunnen er niet meer omheen: het is winter! Dit seizoen vraagt om extra aandacht voor je haar. En laten we eerlijk zijn: met dat gure weer buiten en de verwarming die binnen loeit is een beetje selfcare sowieso geen overbodige luxe. Hoe wij dat voor ons zien? Dat lees je hier!

Wash it!

Goede verzorging van je haar is eigenlijk het hele jaar door een must. Je kunt het nog  zo mooi laten knippen: als je producten gebruikt die niet goed zijn voor je haar, dan zit  het alsnog niet. En dat is zonde! Het begint allemaal met een goede shampoo. In  shampoos die je bij de drogist koopt, zitten vaak onoplosbare siliconen en sulfaten. In  de professionele producten die wij in onze salon verkopen niet. Onze shampoos zijn milder en dus beter voor hoofdhuid en haar. Dat verschil merk je écht!

Conditioner

Na het wassen is het tijd voor een verzorgende conditioner. We kennen allemaal dat heerlijke gevoel van zacht en goed doorkambaar haar na het gebruiken van dit product, maar wat doet het nou eigenlijk? Conditioners bevatten voedingsstoffen voor je haar.
Deze hebben even de tijd nodig om in te trekken, diep in je lokken. Gun jezelf die tijd dus, anders heeft het weinig effect!

Goodbye knetterkoppie

Een veelvoorkomende winterkwaal is statisch haar. Dit ontstaat door het verschil tussen de koude buitenlucht en de warme lucht binnen. Probeer dan maar eens je sjaal af te doen zonder dat het knettert… ?? Gelukkig is hier wat aan te doen! Naast goed verzorgende shampoo en conditioner te gebruiken, kun je denken aan het insprayen van je haarborstel met een beetje haarlak. Zo kam je je haar niet direct statisch. Handig!
En als geheime wapen hebben we nog een andere tip voor je: zorg dat je gedurende de wintermaanden altijd een beetje serum of haarolie in je haar doet. Ruikt heerlijk, voelt zacht en werkt ook goed tegen statisch haar!

Persoonlijk advies

Wij vinden het erg belangrijk dat de producten die je gebruikt goed passen bij jouw haar, je eventuele problemen en ook belangrijk: bij je budget. Dat is dan ook de reden dat we je in de salon graag adviseren over het juiste product. Van shampoo tot conditioner, van masker tot serum and beyond.
Zo kom jij de winter wel door, toch?! ??