Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Bezoek kapsalon Ehair voor de complete feestdagenlook

Bezoek kapsalon Ehair voor de complete feestdagenlook

Voor je het weet staat feestmaand december voor de deur. En tijdens deze maand is het voor veel mensen extra belangrijk om er goed uit te zien. Herken je dit? Lees dan snel verder. Wij maken je namelijk compleet ‘feestdagenproof’. Van kapsel en nagels tot wenkbrauwen en verzorgingsproducten.
En cadeautjes? Die shop je ook gewoon bij Ehair!

Feestkapsels by Ehair

Tijdens bijzondere gelegenheden is het natuurlijk leuk om extra aandacht te besteden aan je uiterlijk. Chique kleding: check! Mooie schoenen: check! Sieraden: check! En je haar? Dat regelen wij voor je! Want met een goed geknipt kapsel tover je jouw dagelijkse look binnen no-time om in een prachtig feestkapsel. Of je nou houdt van opgestoken haar, een mooie vlecht of prachtige krullen: alles kan. En het leuke is: je mag bij je volgende afspraak je eigen stylingtool meenemen, dan leren we je hoe je thuis met jouw eigen krultang of styler het beste resultaat bereikt. Alsof je zó van de kapper komt!

Heren: laat je scheren!

Ook mannen schenken tijdens de feestdagen nét even wat meer aandacht aan hun uiterlijk. Dus ja, ook jij mag je in december iets extra’s gunnen. Wat dacht je van het combineren van een knipbeurt met een authentieke scheerbehandeling. Gewoon oldschool, met kwast en mes.
Superstrak resultaat en… ach het is ook wel eens fijn om je gewoon even te laten verwennen, toch?

Verzorgde handen

Nagels lakken gedoe? Nee joh! Zeker niet als je een Shellac behandeling combineert met een knip- of verfbeurt. Onder het motto ‘nu we er toch zijn’ regel je dat gewoon in één keer. Kies een passende kleur uit ons grote kleurenpalet en laat je lekker in de watten leggen. Wij garanderen een prachtig resultaat waar je wekenlang plezier van hebt. Want ja, zo lang blijft de gellak van Shellac zitten.

Wenkies on fleek

Je wenkbrauwen laten je gezicht spreken. Goed gestyleerde wenkies zijn daarom een dikke aanrader. Zeker tijdens de feestdagen! Wij epileren je wenkbrauwen met grote precisie, rekening houdend met de natuurlijke vormen. En ben je niet gezegend met donkere wenkbrauwhaartjes? Je kunt ze bij ons ook laten verven. Ook hier heb je na al het feestgedruis nog plezier van. Wedden dat je dit het hele jaar door wil! ??

Geschenken

Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Stop met zoeken en shop het bij ons. Van leuke giftset tot die éne heerlijke shampoo of een product uit de bodylijn van Moroccanoil. En kun je niet kiezen? Dan is een cadeaubon altijd een goed idee!

Loop je afspraak niet mis!

December is voor ons een drukke maand, dus zorg ervoor dat je op tijd een afspraak inplant bij je favoriete stylist. We staan te popelen om jouw look compleet decemberproof te maken!

Klik hier om online je afspraak te plannen!