Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Ehair voor dames: liefde voor jouw lokken

Ehair voor dames: liefde voor jouw lokken

Na een bezoekje aan onze kapsalon in Hengelo ga je gegarandeerd de deur uit als de beste versie van jezelf. Ben je nog nooit bij ons geweest? Dan is het de hoogste tijd! Want wij zijn niet zomaar een kapper in Twente. Er gebeurt zó veel meer dan knippen en kleuren achter de voordeur van Ehair! Lees maar eens mee…

Bij alles wat we doen staat persoonlijke aandacht, service en advies centraal. Wel zo’n fijn idee als het om je haar gaat. Je kapsel is namelijk ontzettend bepalend voor je looks en je zelfvertrouwen. Het spreekwoord ‘als je haar maar goed zit’ bestaat niet voor niets.

Dameskapsels volgens de laatste trends

In onze kapsalon in Hengelo zijn we, zoals je van een salon met jarenlange ervaring mag verwachten, goed in knippen. Van even bijpunten tot specifieke zaken als krullen knippen ben je bij onze salon in de Drienerstraat aan het juiste adres. Dus heb je kort, halflang of lang haar? Ons maakt het niet uit! Samen kijken we naar je wensen en de mogelijkheden, zodat de prijs voor knippen en kleuren vooraf duidelijk is. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Ook op een ander vlak trouwens, want of je nou voor het knippen van je punten of een volledige metamorfose komt: wij gooien ons vakmanschap, kennis van de laatste haartrends én onze creativiteit maar al te graag in de strijd voor een prachtig eindresultaat. Neem plaats in de stoel van onze stylist, top-stylist of master-stylist en laat je in de watten leggen.

Haar kleuren

Wil je je haar laten verven? Dan adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden. Niet alleen voor volledige kleuringen, maar ook het zetten van folies op een prachtige balayage behoort tot de mogelijkheden. Wat je ook kiest, wij vinden het heel belangrijk dat je de deur uit loopt met een haarkleuring die perfect past bij je gelaatskleur, maar ook een type kleuring dat past bij de conditie van je haar.
We hebben zelfs een speciale Olaplex behandeling die ervoor zorgt dat je haar in topconditie blijft, ook na het kleuren. Sterker nog: zelfs na het blonderen van je haar. Dus ook highlights kun je bij ons met een gerust hart laten zetten! Omdat we ook op kleurgebied voor het allerbeste gaan, hebben we alleen topmerken haarkleuring in huis: Alter Ego, Cellophanes en Sassoon.

Treatments voor je haar

Kan je haar wel wat extra liefde gebruiken? Ook dan is Ehair the place to be! We hebben verschillende treatments en maskers in huis. De behandeling die we adviseren is ook in dit geval weer afhankelijk van hoe je haar er aan toe is. Want is je haar erg beschadigd, dan heb je nét even een intensievere verzorgingsbehandeling nodig. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Healthy Hair behandeling van Kevin Murphy of de Color Complete van Moroccanoil? En wat helemaal fijn is: de meeste verzorgende producten als maskers en serums hebben we uiteraard ook in een variant voor thuisgebruik. Zo geef je je haar thuis ook een flinke boost!

Bruids- en feestkapsels

Heb je een speciale gelegenheid en wil je nét even wat extra’s van je haar laten maken? Kom dan langs voor het opsteken of stylen van je haar. En natuurlijk hebben wij ook ruime ervaring op het gebied van bruidskapsels. We komen zelfs op locatie om ervoor te zorgen dat jouw haar tijdens je huwelijksdag prachtig zit.

Beautybehandelingen Hengelo

Met een mooi kapsel alleen ben je er natuurlijk nog niet. Je kunt je wenkbrauwen laten epileren (met pincet of draad) en je wimpers laten verven, gewoon terwijl je er toch al bent voor je kapsel. Dat scheelt je weer een aparte afspraak maken! En kunnen je nagels ook wel een opfrisbeurt gebruiken? Kies dan voor een Shellac behandeling: 2 weken ultieme glans en prachtige nagels! Handig om bijvoorbeeld tijdens het inwerken van je kleuring te laten doen, want ook dát scheelt weer tijd in je volle agenda.

Kappersproducten voor thuis

Na een fijne behandeling in onze kapsalon, wil je dat gevoel natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Gelukkig kun je het ware salongevoel ook thuis beleven, want de producten die onze stylisten in de salon gebruiken, zijn ook te koop voor thuis. Niet alleen de shampoo en conditioner, maar ook de gel of wax die we na een knipbehandeling gebruiken om je haar te stylen. En vergeet die fijne hairspray niet, om het helemaal af te maken!

Zien we je gauw? Plan hier online je afspraak!