Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Ehair’s tips voor de verzorging van je haar

Ehair’s tips voor de verzorging van je haar

Soms kan je haar wel een beetje extra liefde en aandacht gebruiken. Bijvoorbeeld in de zomer, wanneer het wat meer te verduren heeft door zon en zwemmen. Maar ook je gezondheid of externe factoren als haarkleuring kunnen effect hebben op de kwaliteit van je haar. Hoe erg je haar er ook aan toe is, geen paniek: Ehair to the rescue!

Verander je dagelijkse ritueel

Om ervoor te zorgen dat je haar zo gezond mogelijk is, adviseren wij om altijd met een goede shampoo en conditioner te wassen. Wij kunnen je namelijk één keer in de zoveel tijd wel verwennen met een maskertje, maar de grootste verandering kun je zelf teweeg brengen door je dagelijkse ritueel thuis zo goed mogelijk te doen. Kies dus voor een shampoo & conditioner die precies díe verzorgende elementen in zich hebben voor jouw haarprobleem. Wij adviseren je graag over een product dat het beste past bij jouw verzorgingswens.

Een extra boost

Heb je de basis op orde met een goede shampoo & conditioner? Goed bezig! Dan kun je je haar nog een extra boost geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk verzorgend masker of een fijne leave-in treatment. Niet alleen fijn voor je haar, maar ook lekker als een momentje voor jezelf. Goed voor lichaam en geest dus!

Verzorging tijdens het stylen

Heb je je haar lekker gewassen en verzorgd, dan is het meestal tijd om het te gaan stylen. Dit kan met een föhn, stijltang, krultang of… you name it! Wat al deze hulpmiddelen met elkaar gemeen hebben: warmte! Iets waar je haar over het algemeen niet zo blij van wordt. Bescherm je kapsel tijdens het stylen daarom met een heat-protection product. We hebben verschillende opties voor je in huis, maar ook hiervoor geldt weer: laat je adviseren door onze experts in de salon.

Bijna klaar? Of toch niet…

Klaar met stylen? Dan kun je ervoor kiezen om je haar nog even extra te verwennen met een fijn haarolie of een serum. Daarna maak je je kapsel af met een stylingproduct, bijvoorbeeld een wax, clay of een fijne haarlak. Zo ga je optimaal verzorgd én gestyled de dag in!

Behandeling in de salon

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er veel dingen die je zelf thuis kunt doen. Maar wil je jezelf na een knipbeurt of kleurbehandeling nou eens extra in de watten laten leggen, kies dan voor een verzorgend treatment in de salon. Onder het motto ‘je bent er nou toch’ laat je je gewoon even verwennen met een behandeling die zelfs weken na je kappersbezoek nog zijn effect behoudt. Zo zie je er elke dag uit alsof je net bij Ehair bent geweest!

Op vakantie

Ben je thuis goed bezig met je haarverzorging? Houd deze rituelen op vakantie dan vast. De zon, zeewater of chloor van het zwembad kunnen je lokken droog maken en daar zit je natuurlijk niet op te wachten! Gelukkig hebben we diverse shampoos en verzorgende producten in reisverpakking. Makkelijk meenemen dus! 😉