Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

Ehair pre najaarstrends

Ehair pre najaarstrends

De zomer is voorbij, het najaar staat voor de deur. Maar echt koud en winters is het nog niet. Dit is altijd een tussenfase waarin je eigenlijk nog geen afscheid wilt nemen van je zomerse lokken, maar aan de andere kant lonken de najaarskleuren en kleren in je kast. What to do? Kom naar Ehair voor een mini-metamorfose!

Nee, je hoeft niet opeens je hele look te veranderen. Natuurlijk kan dat wel. Sterker nog: leuk idee, werken we graag aan mee! Maar met een kleine verandering kun je je look ook al een enorme boost geven. Er zijn talloze mogelijkheden om de overgang van zomer naar winter op een leuke, subtiele of juist opvallende manier in te gaan.

Lowlights

Naast de welbekende highlights waar we in het voorjaar vele kapsels mee opfrissen, is het voor het najaar juist een leuk idee om er wat lowlights tegenaan te gooien. Dat wil echt niet zeggen dat je opeens met een donkerbruin kapsel zit terwijl je normaal gesproken blond bent. Met wat subtiele lowlights kleur je je zomerblonde lokken op bescheiden wijze een tintje donkerder. Trek hier je herfstkleding bij aan en tadaa: jouw minimorfose is compleet!

Een pony: durf jij het aan?

Oké, deze tip is niet voor iedereen even geschikt. De één heeft nou eenmaal een pony-proof gezicht, terwijl het bij de ander allesbehalve flatterend werkt. Laat je dus altijd adviseren door onze stylisten. Zij weten precies wat er met jouw haar en gezicht gebeurt als je een pony knipt. Maar áls je het kunt hebben: go for it! Kleine ingreep, groots effect.

Een complete metamorfose

Ben je toch toe aan écht iets heel anders? Dan kies je gewoon voor een complete make-over! Van lang naar kort, een compleet andere kleur erin. Dit vraagt natuurlijk wel om een flinke dosis lef, maar hoe gaaf is het om het nieuwe seizoen in te gaan met een compleet nieuwe look?!

Advies op maat

Bij al deze voorbeelden geldt, net als bij het gebruik van shampoo & producten: laat je adviseren. Er zijn namelijk zo veel aspecten waar we rekening mee houden. Denk bijvoorbeeld aan je gezichtsvorm, de kleur van je haar, hoe gezond is het, hoe reageert het op kleuring etc. Gelukkig weet je dat je kapsel bij Ehair in goede handen is. Van puntjes knippen tot metamorfose!