Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken

After summer haircare: tips voor haarverzorging

After summer haircare: tips voor haarverzorging

Tijdens de zomer ben je zelf hopelijk lekker tot rust gekomen. Maar hoe zit het met je haar? De invloed van de zomer op je haar wordt nog wel eens onderschat… Don’t worry: met onze tips is jouw haar binnen no-time net zo relaxed als jij!

Coup du Stro? Weg met beschadigd haar!

Ken je dat gevoel? Dat je zelf helemaal zen terug komt van vakantie, met een lekker gebruinde huid, compleet ontspannen en blij? Fijn! En hoe zit het met je haar? Door zwemmen in de zee, de kracht van de zon en chloor in het zwembadwater kan het best zijn dat je haar er opeens niet zo relaxed meer uitziet. Wij gaan je helpen! Dus zeg maar au revoir tegen je Coupe du Stro!

Extra voedende producten

Na al het zon, zee en strand ‘geweld’ is het zaak om je haar extra te voeden. Zo wordt het weer veerkrachtig en gezond als je gewend bent. Dit doe je niet alleen door het gebruiken van een extra voedende shampoo & conditioner, maar ook door een treatment toe te voegen aan je haarverzorgingsritueel. Want extra voeding is extra glans en veerkacht. Wij adviseren je graag over het product dat de beste voeding biedt voor jouw lokken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de producten van Morroccanoil? Naast goed verzorgend is deze lijn ook nog eens heerlijk geurend. Je waant je direct wéér op vakantie!

Eleven Australia

Ben je op zoek naar fijne én goed betaalbare producten die je haar weer in optimale conditie kunnen brengen? Maak dan kennis met Eleven Australia! Van de vrolijke verpakking alleen al word je super blij, maar van de werking word je minstens zo happy. In Australië weten ze immers wel raad weten met zon, zee en strand. 😉

After summer care in de salon

Breng je na je vakantie weer een bezoekje aan onze salon? Dan adviseren we je graag over de verzorging van je haar. En heb je zin om nog even rustig aan te doen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een fijne treatment bij ons in de salon. Met dit momentje voor jezelf houd je het vakantiegevoel nog even vast. Want laten we eerlijk zijn: een uitgerust gevoel en een stralend bruine huid staat natuurlijk het allermooist met een gezonde zomercoupe!