Saloon
Drienerstraat 22
7551 HH Hengelo (centrum)

T. 074 – 2913513
E. info@ehair.nl


Afspraak boeken
Ehair

Moroccanoil

Producten

Ehair,
we cut image

Het Moroccanoil-verhaal begon toen mede-oprichter, Carmen Tal, op reis was. Na een kleurbehandeling die haar haar zwaar beschadigde, bracht een vriend haar naar een salon waar ze een verbazingwekkende oliebehandeling kreeg. Haar haar transformeerde onmiddellijk van beschadigd tot glanzend, glad en handelbaar haar. Geïnspireerd door de ongelofelijke resultaten, stelde Carmen zich tot doel om deze unieke oliebehandeling en de voordelen ervan met vrouwen over de hele wereld te delen. Moroccanoil was geboren.

Wat ooit begon als één enkel, revolutionair product in de beauty-industrie, is nu uitgegroeid tot een volledige lijn van haar- en lichaamsproducten. Allemaal op basis van voedende, antioxidantrijke arganolie, die zo kenmerkend is voor het merk. Moroccanoil legt zich volledig toe op het leveren van de hoogste kwaliteit haar- en lichaamsproducten, die ervoor gezorgd hebben dat Moroccanoil een van de meest iconische merken werd in de beautywereld, in een tijdspanne van minder dan 10 jaar.

 

Moroccanoil, de essentiële basis voor ieder haartype

Moroccanoil focust zich op de juiste manier van haarverzorging en haarstyling. Het meest kenmerkende product, Moroccanoil Treatment, is de ultieme basis van het haar. Vanwege de vele voordelen bij het stylen en conditioneren, is deze prijswinnende formule op basis van arganolie perfect voor glanzend, glad haar, een betere handelbaarheid, snellere droogtijd en een mooie glans. Maar laten we eerlijk zijn, de hele haarlijn is een feestje voor je haar.

 

Moroccanoil voor je huid

Moroccanoil blijft innoveren en heeft haar assortiment uitgebreid met een collectie lichaamsproducten die elk verrijkt zijn met de bekende arganolie en diverse andere verzachtende en verzorgende ingrediënten. Moroccanoil Body is een luxe collectie geïnspireerd op het Mediterrance Zeegebied. De gepatenteerde formules voeden de huid, geven haar een natuurlijke glans en zorgen voor onweerstaanbare schoonheid. Ontdek de verschillende geurcollecties bij Ehair: Fragrance Originale, Fleur d’Oranger en Fleur de Rose.